Cos de cumparaturi

Inchide

5 trucuri de modă care îți vor schimba viața

Postat la

Moda este greu de înțeles, mai ales atunci când suntem bombardați cu tot felul de informații de prin revistele de modă. Există câteva trucuri simple, de pe la stiliști adunate, care ne fac viața de fashioniste mai ușoară.

1. Arată piele strategic

Sexy înseamnă să știi ce să acoperi și ce să descoperi. Misterul trebuie păstrat. Stilistul Angelinei Jolie, Jen Rade, spune că trebuie să alegi o singură parte a corpului pe care să o lași la vedere. Dacă îți arăți decolteul, nu îți arăți picioarele. Dacă îți arăți picioarele, nu îți arăți decolteul. 

Nu e greu să respecți această regulă. Pentru a exemplifica am ales Maioul Bris, care nu lasă prea mult la vedere datorită dantelei care acoperă decolteul. L-am asortat cu o pereche de pantaloni scurți și am ales să arătăm picioarele de aceasă dată.

2. Investește într-o cămașă albă

Pentru ținutele casual există rețeta perfectă a lui Marylin Mornoe. O cămașă albă asortată cu jeans te scoate din impas, de aceea Damia are o colecție impresionantă de cămăși. Toate stilurile și modelele. De exemplu, Cămașa Super Off, care avantajează toate siluetele. 

3. Alege genți de seară care nu trebuie ținute în mână

Când ieși la o cafea în oraș e bine să nu cari după tine un plic. Este incomod. O geantă cu lanț dă ținutei un aer cool. Stilistul Cher Coulter ne sugerează să purtăm geanta pe după umăr. 

Geanta Yune este perfectă. E destul de mică încât să nu te incomodeze și este prevăzută și cu un sistem care să nu te oblige să o porți în mână. 

4. Cumpără jeanși cu jumătate de mărime mai mici

Jeanșii care se lărgesc după 2-3 spălări arată total inestetic, de aceea e bine să fie mai mici la început. Dacă totuși nu te atrage ideea, mergi pe o pereche de Mom Jeans, super in în acest sezon. 

5. Să nu ieși niciodată din casă fără să te uiți în oglindă

Fiecare unghi contează. Din spate, din față, din stânga, din dreaptă, uită-te dacă îți place ce vezi. 

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list