Cos de cumparaturi

Inchide

Cum purtăm paietele?

Postat la

                     

     Istoria paietelor datează cu mult înainte ca ele să devină fashion, se pare că au apărut prima oară în Egipt, ca ornamentație pentru costumul faraonului. În epoca noastră însă, să sclipești a devenit o regulă clară. Fiecare dintre noi vrea să fie regina balului și la drept vorbind, ce este o regină fără o rochie pe măsură?

       Astfel, marile case de modă propun outfituri din ce în ce mai strălucitoare, mai ales când este vorba de ținutele de seara. Totuși, tot acest trend poate deveni problematic deoarece trebuie temperat, altfel riști să arăți ca un pom de Crăciun împodobit fără prea multă imaginație.

      Blogul Damia este aici ca să te scoată din încurcătura. Ne-am făcut researchul, ne-am întrebat specialiștii și am aflat singurele 2 variante corecte pentru a purta o rochie cu aplicații din paiete.

     Se pare că nu există cale de mijloc. Ori strălucești din cap până în picioare, ori centrezi întreaga ținută în jurul rochiei. 

1.Go over the top 

Nu te zgârci la sclipici! Folosește-l atât pe rochie, cât și pe pantofi și restul accesoriilor. Secretul este să existe două tonuri de glitter. Mai jos poți observa că am ales Rochia Edith cu subton roz-șampanie, în timp ce pantofii, cureaua și cluchul sunt negre.Contrastul o să arate extraordinar, iar tu cu siguranță o să furi toate privirile. 

 

2. Play safe

Pentru doamnele și domnișoarele care vor să meargă pe o variantă ceva mai cuminte, dar sexy și de efect, soluția este combinația de texturi. Rochia Edith este singura vedetă a acestei ținute, restul elementelor nefăcând altceva decât să o scoată în evidență. Cizmele înalte peste genunchi din piele alcantara (piele întoarsă) se potrivesc perfect cu plicul din catifea. Feroneria aurie a plicului, complimentează subtonul rochiei. Acest outfit este unul ușor de alcătuit și potrivit oricărei vârste și siluete!

Rochia Edith este disponibilă aici - https://goo.gl/tqENVz

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list