Cos de cumparaturi

Inchide

Cum să te îmbraci ca o divă cu bani puțini

Postat la

Stilul nu înseamnă bani sau branduri, stilul este o declarație de inteligență. Adevăratele dive se pot îmbrăca superb cu orice buget, iar asta pentru că țin cont de câteva trucuri simple.

1. Investește în piese basic

Cumpără piese basic, uni, fără imprimeuri greu de purtat. Neapărat o marinieră sau o cămașă în dungi. Sacourile într-o culoare interesantă sunt un alt element pe care îl poți alătura mai multor ținute.

Maiou Wind ≫ https://goo.gl/Tnq58z

Maiou Bris ≫ https://goo.gl/gfyTpC

Cămașa Plice ≫ https://goo.gl/a165Td

 

2. Cumpără lenjerie de calitate

Sigur, lenjera de calitate este puțin mai scumpă, însă urmărește reducerile sau fă shopping online. Un sutien frumos va face hainele să arate mai bine și bluzele să se așeze exact cum trebuie. 

Sutienul Sheena ≫ https://goo.gl/XfjGc7

3. Poartă mereu haine curate și călcate

Divele nu au pete de cafea pe haine și nici nu miros îndoielnic. Regula cea mai importantă este să fii curată și să miroși mereu a proaspăt. Parfumul nu o să rezolve nimic dacă tu nu ești curată.

4.Investește în jeanși clasici

O pereche de jeanși care îți vin perfect sunt exact ce îți trebuie dacă ai puțin timp la dispoziție sau prea puțini bani pentru a alcătui o ținută extravagantă. Poți purta o perche de jeanși clasici pentru o ieșire în oraș dacă alegi să o asortezi unor pantofi cu toc, iar la birou cu pantofi sport sau cu o pereche de încălțări joase.

Jeans Miluoa ≫ https://goo.gl/PNPbVn

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list