Cos de cumparaturi

Inchide

Despre cardigan

Postat la

Cardiganul este cel mai ușor de purtat articol vestimentar, mai ales într-o zi cu ploaie. Poți să îl asociezi cu o pereche de blugi sau cu o fustă conică. Oricum ar fi, rezultatul este un succes cu efort minim.

Cum purtăm un cardigan?

Dacă vrei un look ceva mai îndrăzneț, poți încerca să porți un cardigan prins cu un brâu și o pereche de cizme peste genunchi. Sexy și ieșit din tipare! O să atragi toate privirile într-o secundă.

Poți reproduce lookul de mai jos folosind cardiganul Hoodie, pentru un plus de culoare sau pe cel Pelle, pentru un aer ingenuu.

Recreate the look

Cum întreținem un cardigan?

În principiu, un pulover sau un cardigan este confecționat din diverse fibre de bumbac, așa că nu este prea pretențios. Totuși, trebuie să te asiguri că folosești apă rece, fie că speli cu mâna, fie că folosești mașina de spălat. De asemenea, se recomandă să nu folosești uscătorul electric, pentru că materialul se va deteriora. 

Damia îți oferă o gamă variată de cardigane, pentru că vrem să ne asigurăm că toamna asta o să îți fie cald și bine. 

Așteptăm poze de la voi și noi propuneri de styling. Care este sweatherul vostru preferat? Al nostru este Pelle, deoarece mânecile clopot sunt perfecte pentru orice siluetă.

Colecția noastră de cardigane este aici - https://goo.gl/UFGNkG

 

1 comentariu

  • major mariana: November 05, 2017

    sunt foarte frumoase, as vrea si eu unul

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list