Cos de cumparaturi

Inchide

Nunți-cum ne îmbrăcăm? Regulile de bune maniere care se impun în cazul unei astfel de petreceri

Postat la

Numai mâine nu-i poimânie! Dacă vine vara, sigur vin și nunțile, iar tu ai măcar una pe listă. Curată problemă de fashion și styling, însă Damia.ro e aici ca să dezlege mrejele acestei probleme: cum ne îmbrăcăm la nunți?

Regula 1:

Nu purta alb! Este un gest de real nerespect față de mireasă, ea este singura care are voie să poarte alb la nunta ei. O nuntă nu este evenimentul la care să furi toate privirile, ești acolo să celebrezi iubirea unui cuplu.

 

Regula 2:

Materialele ușoare nu au ce căuta. Renunță la bumbac, denim dau in. E bine să fii mai aranjată decât toți, dar să nu arăți ca și cum ești la o plimbare în parc. Dantela și voalul sunt prietenii tăi cei mai buni.

 

Regula 3:

Poartă umerii acoperiți. Codul Bunelor Maniere menționează că nu este deloc onorabil să porți umerii descoperiți, mai ales în timpul ceremoniei religioase.

Damia.ro s-a pregătit pentru tine cu o colecție de rochii de lux, la prețuri accesibile, iar acestea respectă toate regulile impuse de bunele maniere. 

Poți trișa regula umerilor cu rochii pe un singur umăr, dar acest lucru doar dacă mergi la o ceremonie relaxată, poate pe plajă sau undeva în aer liber. 

ACCESEAZĂ COLECȚIA DE ROCHII DAMIA.RO ≫ https://goo.gl/zZQauk

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list