Cos de cumparaturi

Inchide

Plus Size - cum ne îmbrăcăm ca să ne urmăm formele

Postat la

Plus size nu înseamă ceva rău, de aceea mă feresc și să folosesc termenul de „grasă”, femeile cu forme sunt cu adevărat apetisante, ba chiar sexy. Există de-a lungul istoriei femei plus size care au fost extrem de cuceritoare: Cristina Hendricks,  Adele, Oprah, Kim Kardashian. 

Garderoba unei femei cu forme respectă câteva reguli simple, de bun-simț, care te scot din încurcătură și te ajută să îți pui în evidență calitățile și să îți ascunzi defectele. 

În primul rând nu uita că accentuezi o zonă prin culori închise, ascunzi o zonă prin culori închise. De exemplă, dacă vrei să îți ascunzi brațele, poartă o bluză neagră și o pereche de pantaloni verzi. De asemenea, imprimeurile mari te lățesc, imprimeurile mici de fac să pari mai mică. 

Lenjeria intimă face diferența. Nu îți cumpăra bikini prea mici, ei te vor strânge și vor arăta inestetic. De asemenea, dacă simți că vrei să ascunzi anumite părți ale abdomenului, poartă lenjerie intimă cu talie înaltă.

O altă regulă de aur: când ai dubii, poartă o ținută monocromă. 

Idei de outfituri: 

Cămașa Adriel și fusta Pine sunt combinația perfectă pentru o zi de birou, pentru că îți accentuează talia și îți lungește picioarele!

Rochia Moon are imprimeurile perfecte pentru a da senzația unui trup suplu!

Rochia Bloom îți accentuează talia, iar crăpătura de pe picior îți vav alungi întreaga siluetă!

Rochia Cannea are croiala perfectă de kaftan, care din cele mai vechi timpuri este menită să sublinieze senzualitatea unui corp feminin cu forme! 

 

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list