Cos de cumparaturi

Inchide

Suprapunerile vestimentare

Postat la

Ce este layeringul? Acest concept este unul nou apărut în fashion și traducerea exactă este aceea de ”suprapunere vestimentară”. 

Cum facem asta fără să dăm impresia că purtăm o pătură (sau toate păturile din casă)? E destul de simplu. Vom investi în piese basic, în tricouri din catifea și pulovere cu imprimeuri minimaliste.

Prima noastră propunere constă într-un pulover gri, care este ușor de asortat și un tricou de catifea. Singurul accent cromatic al ținutei va fi tricoul, care se va vedea doar parțial, prin decolteul larg al puloverului. Vom accesoriza simplu, cu o beretă și o pereche de cizme pufoase. 

Frigul nu va mai fi o problemă, iar aceasta este un outfit ușor de abordat de orice siluetă.

Puloverul Vivi - https://goo.gl/CvX956

Tricoul Veldi - https://goo.gl/XeLZjf

Propunerea următoare este un tricou de catifea ceva mai bogat în imprimeuri, la prima vedere potrivit pentru vară. Cu toate acestea, combinat cu puloverul potrivit, cu aplicații din dantelă prețioasă, va arată elegant, dar jucăuș. Rozul tricoului doar se va întrezări pe sub dantelă. Vom păstra perechea de cizme călduroase!

Tricoul Velt- https://goo.gl/TSBGbV

Puloverul Neda - https://goo.gl/AcKCj2

Conceptul de layering este un succes atâta timp cât integrăm piese basic și imprimeuri simple. Nu este deloc greu de abordat, dar este cât se poate de necesar, având în vedere faptul că temperaturile au început să scadă.

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list