Cos de cumparaturi

Inchide

Trendurile primăvară-vară 2018

Postat la

Floricele pe câmpii și noi trenduri care ne iau cu asalt. Când începe un nou sezon ne simțim bombardate de tot felul de informație. Trage o gură de aer! Damia.ro îți face rezumatul rapid.

1. Trebuie să strălucești-paiete! 

Să spui că trendul major al următoarei perioade vor fi paietele, devine deja subînțeles. La toate săptămânile modei paietele au furat ochii tuturor, de la Tom Ford până la Gucci. Ce trebuie să ai în minte este faptul că paietele trebuie purtate cu un element care să spargă monotonia, nu cu ceva elegant. Încearcă Rochia Alma cu o geacă de piele.

Rochia Alma ≫ https://goo.gl/RUzGPQ

O altă variantă este un accent de strălucire și de aceea o șapcă exact cum este Șapca Miau, ce sclipește din depărtare, este ceea ce ai nevoie! 

Șapca Miau ≫ https://goo.gl/UdhkS3

 

2. Pastelurile

Chiar dacă vorbim de roz pal sau de liliac, pastelurile țin steagul sus și rămân printre trendurile majore. Da, ai voie să combini pastel cu pastel! Roz cu roz sau roz cu baby blue! Pare greu și de cele mai multe ori chiar este, mai bine poți încerca o cămașă ce le combină pe toate, iar tu să nu mai faci munca grea. De aceea există cămașa Goose: 

Cămașa Goose ≫ https://goo.gl/zuSD9D

3. Carourile

Le-ai detestat în copilărie, iar acum sunt super trend și nu ți se par a mai fi deloc urâte. Asta pentru că noile articole vestimentare nu sunt învechite, ci with a twist. Bluza Oni are o croială specială, care îți lasă umerii la vedere, de aceea carourile nu vor încărca inutil outfitul.

Bluza Oni ≫ https://goo.gl/EqkDSE

 

Dacă vei ține cont de aceste trenduri și le vei adopta stilului tău, efectul va fi cel scontat!

1 comentariu

  • Gabriela Vlad: May 02, 2018

    Termenul de livrare este foarte mare. Desi pe site scrie intre 24 ore-14 zile , dupa finalizarea comenzii am primit sms cu livrare in 21 zile lucratoare, iar dupa 30 de zile lucratoare comanda tot nu ajunsele (fara info de intarziere). Specific faptul ca in momentul efectuarii comenzii toate produsele puse in cos apareau ca fiind “pe stoc”.

    Cu stima,
    Gabriela Vlad

Lasa un comentariu

Toate comentariile au nevoie de aprobare.

Buna!

Join our mailing list