Cos de cumparaturi

Inchide

Livrare, plata, retur

MODALITATE DE LIVRARE SI PLATA
Timpul maxim de livrare este de 14 zile lucratoare deoarece produsele se aduc pe comanda, iar pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face in 24-48h.

Un e-mail cu toate informatiile este expediat catre client dupa plasarea comenzii.

Livrarea tuturor produselor se face curier rapid
Costul transportului este de 15 RON in orice oras din Romania.
Pentru comenzi mai mari de 299 RON, transportul este GRATUIT.
Plata este ramburs, la primirea coletului.


CONDITII DE RETUR

damia.ro stie ca este dificil ca toti clientii sa fie 100% multumiti si ca vor exista cazuri in care acestia vor dori sa returneze produsele achizitionate de la noi.

Intelegem acest lucru si va propunem cele mai avantajoase solutii in cazul in care dintr-un motiv sau altul doriti sa returnati produsele.

Conditiile in care le puteti returna sunt:

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este pe placul dvs. il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru restituirea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati, clientul suportand costul returului.

Dreptul la retur gratuit il au atat persoanele fizice cat si persoane juridice care:

  • au primit comanda/produse gresite
  • au primit produse care prezinta defecte

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur doar prin transfer bancar in contul IBAN specificat in colet/pe email/prin telefon.
Acesta este cea mai sigura si rapida metoda prin care va putem returna banii, fara costuri suplimentare de transport. 

Returul NU este gratuit in cazul comenzilor gresite de clienti sau in cazul schimbului de produse. In acest caz returul va fi suportat de client si poate fi expediat la adresa noastra cu orice firma de curierat.

NU acceptam retururile prin POSTA si nu livram prin posta.

Lenjeria intima/ Costumele de baie  NU se returneaza.

 

Condiţiile de returnare a produselor cumpărate online - conform legii

- Conform prevederilor OG. Nr. 130/2000 „consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunul motiv". 
- Cumpărătorul trebuie să achite doar costurile de livrare. 
- Consumatorul are dreptul să notifice comerciantul în scris că renunţă la cumpărare. Nu trebuie să invoce vreo prevedere anume, ci doar să trimită înapoi produsul. Acesta nu trebuie să fie stricat sau deteriorat. 
- De la momentul returnării produsului, comerciantul are la dispoziţie 30 de zile pentru a returna banii. Cele 30 de zile încep să curgă de la data returnării produsului. 
- Nu se pot returna: lenjeria intimă, produsele cosmetice desigilate şi/sau utilizate. 

Buna!

Join our mailing list